اصفهان آهن ۱
آهن ملل
مرکز آهن
ایرانسیل
ایرانسیل موبایل
کد خبر: ۵۱۰۳۲۴

از کجا بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم؟

از کجا بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم؟
واتساپ (Whatsapp) یکی از پراستفاده‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان در ایران و جهان به حساب می‌آید. از همین جهت دانستن نکات کاربردی در این برنامه، می‌تواند برای شما مفید واقع است. یکی از این موارد اینست که بتوانیم کشف کنیم چه کسی ما را در واتساپ بلاک کرده است.
۱۹:۵۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲
وانانیوز|

واتساپ برنامه‌ای‌ محبوب برای چت‌کردن، برقراری تماس صوتی و تصویری و اشتراک‌گذاری هر نوع محتوا می‌باشد که توسط صدها میلیون نفر در سراسر جهان استفاده می‌شود. این برنامه روی سیستم عامل‌های مختلف تلفن همراه و کامپیوتر نصب می‌شود.  امروزه بسیاری از کسب‌وکارها نیز از واتساپ  برقراری ارتباط و ارائه خدمات به مشتریان استفاده می‌کنند.

با این اوصاف، تعجبی ندارد که این برنامه به کاربران اجازه می‌دهد کاربرانی را که نمی‌خواهد با آنها روبه‌رو شوند را بلاک کنند. بنابراین اگر برای ارسال پیام به شخصی در واتساپ مشکل دارید، ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که آیا او شما را بلاک کرده است یا خیر. از آنجایی که واتساپ به کاربران اجازه می‌دهد ویژگی‌هایی مانند وضعیت‌ آخرین حضور یا آنلاین بودن خود را را پنهان کنند، ممکن است فردی که فکر می‌کنید شما را بلاک کرده است فقط وضعیت حریم خصوصی خود را تغییر داده باشد.

متأسفانه هیچ راه مستقیمی برای اینکه از بلاک‌شدن خود در واتساپ مطمئن شوید، وجود ندارد. اما ما در ادامه برخی از علائم هشداردهنده را معرفی می‌کنیم که می توانید برای تأیید یا کاهش ظن خود به آنها توجه کنید.

مراحل تشخیص بلاک شدن در واتساپ

  1. تب Chats در پایین صفحه اصلی واتساپ ضربه بزنید. با این کار، لیستی از مکالمات شما نمایش داده می‌شوند.
  2. برای مکالمه با شخصی که فکر می کنید شما را مسدود کرده است، ضربه بزنید. در این مرحله، صفحه چت کاربر موردنظر باز می‌شود.
  • امکان مشاهده مکالمه و ارسال پیام به کاربر به این معنی است که او شما را مسدود نکرده‌ است.
  1. ببینید که آیا کاربر آنلاین است یا خیر. اگر کاربر در حال حاضر در برنامه باشد و شما بلاک نشده باشید، کلمه «آنلاین» را در بالای صفحه چت خواهید دید. اگر «آنلاین» را نمی‌بینید، می‌تواند به معنای این باشد که: شخص موردنظر در برنامه حضور ندارد و یا اینکه شما را مسدود کرده است.
  • فقط این دلیل که آنلاین‌بودن کسی را نمی بینید به این معنی نیست که او شما را بلاک کرده است. به یاد داشته باشید که واتساپ برای محافظت از حریم خصوصی کاربران، نشانه‌های مسدود‌کردن را کاملا مبهم نگه می دارد و حتی کاربران می‌توانند تنظیم کنند که هیچ‌کس، حتی دوستانشان از آخرین زمان آنلاین بودن آن‌ها مطلع نشود.
  1. به دنبال آخرین بازدید کاربر بگردید. اگر کاربر در حال حاضر آنلاین نیست، معمولاً «آخرین حضور» را در بالای چت به همراه تاریخ و ساعتی که آخرین‌بار برنامه را باز کرده است، می‌بینید. اگر این اطلاعات برای شما نمایش داده نمی‌شود، ممکن است به این دلیل باشد که کاربر این ویژگی را به منظور حفظ حریم خصوصی غیرفعال کرده یا یا اینکه شما بلاک شده‌اید.
  • اگر دوست مشترکی با این شخص دارید، می‌توانید از او بپرسید که آیا می‌تواند وضعیت آخرین بازدید این شخص را ببیند (البته اگر از انجام این کار احساس راحتی می کنید). اگر دوست مشترک تأیید کند که این کاربر ویژگی آخرین بازدید را غیرفعال نکرده است، احتمالاً بلاک شده‌اید.
  1. به دنبال دو تیک در کنار پیام ارسال‌شده باشید. وقتی برای مخاطبی که شما را مسدود نکرده است پیامی می‌فرستید، دو تیک را در سمت راست مهر زمان پیام خود می‌بینید. (تیک اول به معنای ارسال پیام است و دیگری یعنی پیامتان تحویل داده شده است) اگر تیک دوم هرگز ظاهر نشد، ممکن است مسدود شده باشید. با این حال، اگر گوشی گیرنده از سرویس خارج شده باشد یا او برنامه را حذف نصب کرده باشد، فقط یک تیک را مشاهده خواهید کرد.
  2. به دنبال تغییرات پروفایل باشید. روی نام شخص در مکالمه ضربه بزنید تا عکس پروفایل او را مشاهده کنید. هنگامی که در واتساپ بلاک می‌شوید، پروفایل کاربر هرگز برای شما تغییر نمی‌کند. اگر از طریقی می‌دانید که کاربر وضعیت یا عکس پروفایل خود را تغییر داده و شما نمی‌توانید تغییرات را مشاهده کنید، ممکن است بلاک شده باشید.
  3. سعی کنید با آن شخص در واتساپ تماس بگیرید. با ضربه‌زدن روی نماد تلفن همراه در بالای صفحه چت، تماس صوتی با کاربر آغاز می‌شود. اگر تماس برقرار نشد، ممکن است به این معنی باشد که او شما را مسدود کرده است. با این حال، ممکن است به این معنی باشد که او تماس‌های صوتی را در تنظیمات حریم خصوصی خود غیرفعال کرده است.
  4. سعی کنید که مخاطب مشکوک را به گروهی در واتساپ اضافه کنید. اگر پیامی مبنی بر اینکه اجازه ندارید او را به گروه دعوت کنید دریافت‌ کردید، به احتمال زیاد بلاک شده‌اید.

در نهایت اگر متوجه شدید که شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده است، بهترین اقدام این است که او را به حال خود رها کنید. در نظر داشته باشید که تلاش مکرر برای تماس با فردی که شما را مسدود کرده است، نوعی مزاحمت محسوب می‌شود.

سلام پرواز
سلام پرواز ۲
برچسب ها: واتساپ
ارسال نظر
مرکز آهن
رپرتاژ تریبون
تبلیغات
جدیدترین اخبار
دیگران چه می‌خوانند؟
پرطرفدارترین